عمل ساکشن شکم چگونه انجام می شود؟

عمل ساکشن شکم یکی از عمل های زیبایی به شمار می رود. این عمل در اکثر مواقع به عنوان یکی از گزینه‌های روی میز اشخاصی که اضافه وزن دارند و می‌خواهند به یک اندام ایده‌آل برسند، قرار دارد. افرادی که با کمک سایر روش‌های لاغری نتوانسته‌اند سایز کم کنند و وزن خود را کاهش دهند از این عمل جراحی استفاده می‌کنند. در این مقاله سعی داریم در خصوص این موضوع که عمل ساکشن شکم به چه صورت انجام می‌شود، مواردی را برای شما بیان کنیم؛ پس تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

در این مطلب با چه مواردی آشنا می‌شویم؟

جراحی زیبایی شکم
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد جراحی زیبایی شکم با ما در ارتباط باشید
کلینیک کیمیا

عمل ساکشن شکم چیست؟

عمل ساکشن شکم از جمله عمل‌های زیبایی شکم محسوب می‌شود که توانسته نظر افرادی که از اضافه وزن زیادی رنج می‌برند، به خود جلب کند. معمولاً از عمل ساکشن برای قسمت‌های دیگر بدن همچون پهلو، باسن، ران و بازو هم استفاده می‌شود. عمل لیپوساکشن شکم را تحت عنوان عمل ساکشن شکم نیز یاد می‌کنند. در این عمل جراحی با کمک روش‌های پیشرفته‌ای چربی‌های اضافی بدن را خارج کرده و افرادی که از فرم بدن خود راضی نیستند به اندام رویایی و دلخواهشان می‌رسند.

عمل ساکشن شکم چیست؟

همه چیز در مورد عمل ساکشن شکم

عمل ساکشن شکم به چه صورت انجام خواهد شد؟

عمل ساکشن که یکی از روش‌های جراحی‌ زیبایی شکم به حساب می‌آید نام‌های دیگری همچون لیپوپلاستی و پیکرتراشی هم دارد. چگونگی انجام عمل لیپوساکشن شکم با توجه به اینکه پزشک معالج چه روشی را برای درمان انتخاب می‌کند، انجام می‌شود. قبل از عمل لیپوساکشن شکم جراح به وسیله خطوط و دایره‌هایی که روی قسمت شکم و پهلوی بیمار می‌کشد، آن قسمت از نواحی بدن را که به درمان نیاز دارند را مشخص خواهد کرد. فراموش نکنید تصاویر فوتوگرافی معمولی از شکم زمان قبل از جراحی و بعد از جراحی را برای پرونده پزشکی حتماً نگهداری کنید. اینکه از چه طریقی عمل ساکشن روی بدن بیمار صورت بگیرد با توجه به اهداف درمانی و مناطقی از بدن که می خواهند روی آن درمان انجام شود متفاوت است. اما از مهمترین شیوه ها برای “عمل ساکشن شکم” موارد زیر هستند:

 

روش تومسنت

روش تومسنت رایج ترین نوع عمل ساکشن محسوب می‌شود. در این عمل، جراح محلول استریل شده را به محل ساکشن تزریق خواهد کرد. سپس برش‌های کوچکی روی پوست بیمار ایجاد می‌کنند. در ادامه به وسیله کانولا که لوله‌ای باریک است، از طریق دستگاه مکشی که به کانولا وصل می‌کنند، چربی و محلولی که تزریق شده از بدن خارج خواهد شد. برای اینکه مایع از دست رفته بدن بیمار برگردد از یک سرم وریدی که به طور همزمان در حال تزریق به بدن بیمار است، استفاده خواهند کرد.

روش تومسنت

انرژی ماوراء صوت یا اولتراسوند

از دیگر روش های عمل ساکشن شکم (لیپوساکشن) استفاده از انرژی ماورای صوت است. انرژی اولتراسوند در محدوه طیفی خاصی قرار دارد. در واقع در طول ساکشن با اولتراسوند با کمک انرژی صوت در طیف مشخصی کار درمانی انجام می‌شود، جراح از طریق یک لوله فلزی ظریف زیر پوست و انرژی اولتراسوند سلول‌های چربی را در هم می‌شکند و موجب آزادسازی چربی‌ها و خارج شدن راحت آن‌ها از بدن می‌شود.

عمل ساکشن شکم با لیزر

اگر می خواهید برای انتخاب روش لاغری لیپوساکشن هزینه پیکرتراشی خیلی برای‌تان سنگین تمام نشود، می‌توانید از لیپوساکشن با لیزر که هزینه پایین‌تری را شامل می‌شود، استفاده کنید. در این روش با کمک نور لیزر که شدت بالایی دارد، عمل لاغری صورت خواهد گرفت. در این عمل پزشک با کمک یک برش بسیار کوچک در زیر پوست، فیبر لیزر را قرار می‌دهد و با کمک اشعه لیزر بافت چربی شکسته خواهد شد و آن را به شکل امولوسیون در می‌آورد. در نهایت چربی‌های زائد با کمک کانولا از بدن خارج خواهند شد.

عمل ساکشن شکم با لیزر

عمل ساکشن شکم قدرتی

عمل ساکشن شکم قدرتی یا همان ساکشن شکم با انرژی حرکتی، نوعی دیگر از عمل ساکشن شکم محسوب می‌شود. در این روش از کانولای ویژه بهره می‌برند. نوک کانولا حرکاتی سریع و رفت و برگشتی دارد. حرکات لرزشی موجب می‌شود تا چربی‌های سخت به آسانی از بدن خارج شوند. عمل ساکشن قدرتی درد و تورم کمی دارد.

عمل ساکشن برای چه افرادی مناسب است؟

اشخاصی که بدن چاق دارند و حجم سلول‌های چربی آن‌ها بسیار زیاد است با کمک عمل ساکشن شکم می‌توانند به اندامی مناسب برسند. اشخاصی که کاندیدای مناسبی برای عمل ساکشن شکم به حساب می‌آیند لازم است از سلامت عمومی برخوردار باشند و شرایط پزشکی سالمی را داشته باشد. افرادی که قصد لاغر کردن شکم به وسیله عمل لیپوساکشن را دارند باید ضریب چاقی آن‌ها کمتر از ۳۰ یا حداکثر ۳۱ باشد. ضریب چاقی یا همان شاخص توده بدنی (BMI) معیاری است که به کمک آن میزان کمبود وزن یا اضافه وزن فرد مشخص می‌شود. در صورتی که شخصی ضریب چاقی بدنش از ۳۰ بیشتر باشد احتمال ایجاد عوارضی که بعد از عمل به وجود می‌آید برای آن‌ها بیشتر خواهد بود؛ از این رو افرادی که مبتلا به بیماری‌های زیر هستند کاندیدای مناسبی برای این عمل محسوب نمی‌شوند:

  • اشخاصی که مبتلا به هر نوع محدودیت در خون‌رسانی بدن هستند.
  • افرادی که دچار گرفتگی رگ‌های قلبی و بیماری‌های عروقی هستند.
  • اشخاصی که به دیابت مبتلا هستند.
  • افرادی که از ضعف سیستم ایمنی بدن رنج می‌برند.

عمل ساکشن برای چه افرادی مناسب است؟

سخن پایانی

عمل ساکشن شکم به شیوه‌های مختلفی انجام می‌شود و استفاده از هر روش به این موضوع که پزشک شما با توجه به شرایط بدنی‌تان کدام را انتخاب کند، بستگی دارد. از این رو به شما پیشنهاد می‌کنیم پیش از اقدام به عمل حتماً با پزشکی معتبر و مجرب در این خصوص صحبت کنید و از او مشاوره بگیرید. فراموش نکنید در هر عمل جراحی عوارضی وجود دارد؛ بنابراین با توجه به شرایط خود بهترین نوع عمل لیپوساکشن را انتخاب کنید. اگر در خصوص شیوه عمل ساکشن شکم سوالی دارید، می‌توانید با مشاوران ما در کلینیک کیمیا ارتباط برقرار کنید. علاوه بر این کارشناسان ما آماده هستند تا اطلاعات بیشتری در خصوص هزینه‌ لیپوساکشن شکم و پهلو به شما ارائه کنند.

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
پیمایش به بالا