پروتز سینه | مزایا + مراقبت ها

افراد زیادی عقیده دارند که جذابیت اندام یک زن به برجستگی‌ های آن وابسته است. از طرفی ممکن است عوامل بسیاری همچون نداشتن رشد لازم ، نامتقارن بودن ، کوچک بودن یا تغییر شکل دادن سینه‌ ها ، سبب شود تا بانوان به دنبال راه‌ حلی برای این مشکل باشند. پروتز سینه یکی از این راه‌ حل‌ ها است. اگر به آشنایی با معایب و مزایای این کار علاقه‌ مند هستید باید نخست درباره آن تحقیق کنید تا به عنوان یک بیمار آگاه، بتوانید تجربه جراحی بهتری را کسب کرده و به نتایج منطقی تری دست پیدا کنید. بنابراین ادامه این مطلب از کلینیک کیمیا کلینیک زیبایی در تهران را از دست ندهید.

پروتز سینه - کلینیک کیمیا

انواع پروتز سینه از لحاظ جنس

ایمپلنت های سینه دارای انواع مختلفی می باشند. ایمپلنت های سالین با آب و نمک استریل پر شده اند و دارای یک شکل یکنواخت می باشند و زمانی که آنها را لمس می کنید، محکم هستند.

ایمپلنت سینه پاستیل خرسی (Gummy bear) ایمپلنت هایی هستند که با ژل سیلیکون پر شده اند. این ژل اندکی غلیظ تر بوده و در مقایسه با ژل سیلیکون در پروتزهای سنتی، اندکی منسجم تر است. بعلاوه، زمانی که آنها را لمس می کنید طبیعی تر به نظر می رسند.

نوع جدیدتری از ایمپلنت های پروتز سینه ، ایمپلنت های استراکچرد (Structured) هستند که در واقع همان مدل سالین می باشند ولی یک پوسته سیلیکونی روی آن قرار گرفته که بافت آن را به ایمپلنت پاستیل خرسی نزدیک تر کرده است.

کدام پروتز را انتخاب کنیم؟

ایمپلنت های سیلیکون و سالین از نظر انسجام و ترکیب مواد با هم فرق دارند. معمولاً ایمپلنت های سیلیکون به دلیل شکل طبیعی تر، گزینه انتخابی هستند. بعلاوه، در زمانی که آنها را لمس می کنید دارای بافت بسیار نزدیکی به سینه های طبیعی بوده و این ویژگی ها باعث طبیعی تر شدن آنها از نظر شکل و احساس در زمان لمس می شود. در زمان جایگذاری این ایمپلنت برش نسبتاً بزرگی در حدود 4-4.5 سانتی متر باید ایجاد شود.

نوع سالین نیز از نظر شکل ظاهری و احساس در زمان لمس، طبیعی هستند. این ایمپلنت ها دارای یک پوسته سیلیکون جامد هستند که با آب و نمک استریل پر شده است. در اکثر موارد، در زمان جراحی، بعد از اینکه پوسته در قفسه سینه قرار داده شد، جراح اقدام به پر کردن محتویات در ایمپلنت می کند. بیشتر جراحان این ویژگی را یک نقطه قوت در این پروتز معرفی می کنند. بعلاوه، برای جایگذاری آنها برش کوچک تری ( در حدود 3 سانتی متر) ایجاد می شود و در صورتی که نشت کنند به راحتی متوجه آن خواهید شد. به این ترتیب می توانید سریع تر برای خارج کردن و جایگزین کردن آن اقدام کنید

انواع پروتز سینه از لحاظ پروفایل

ایمپلنت های سینه نه تنها دارای اندازه و شکل های متنوعی هستند بلکه ارتفاع یا برجستگی آنها نیز از دامنه متنوعی برخوردار است. این ارتفاع تحت عنوان پروفایل شناخته می شود. انتخاب پروفایل مناسب برای دستیابی به یک نتیجه پروتز سینه موفقیت آمیز بسیار حائز اهمیت است.

پروفایل یا برجستگی ایمپلنت سینه بر اساس اینکه دوست دارید ایمپلنت تا چه اندازه نسبت به دیواره قفسه سینه جلو آمده باشد متفاوت است. این ویژگی بر اساس پهنای پایه و اینکه قرار است ایمپلنت چه مساحتی از دیواره قفسه سینه را اشغال کند، متغیر است.

انواع پروتز سینه از نظر پهنا

گاهی دوست دارید میزان برجستگی سینه تان کم باشد و به همین دلیل ایمپلنت پهن را انتخاب می کنید. البته، پروفایل مناسب برای هر زیباجو به پهنای طبیعی سینه های او وابسته است. بنابراین اگر یک ایمپلنت بسیار پهن را انتخاب کنید، محیط آن بیشتر از سینه های طبیعی تان شده و خط اطراف آن در حالت ایستاده بیشتر دیده می شود. همچنین سینه ها بدفرم شده و خطر عدم تقارن افزایش می یابد. گاهی هم ممکن است سینه ها آنچنان به هم بچسبند که شبیه به یک سینه واحد به نظر رسیده و خط تفکیک آنها از هم مشخص نباشد.

چرا افراد به سراغ پروتز کردن سینه های خود می روند؟

طبیعتا هدف اصلی این پروسه ، افزایش سایز و حجم سینه ها می باشد. دلایل متعددی متقاضیان را به سمت این عمل می کشاند که در ادامه آن ها را ذکر کرده ایم :

  • بازگرداندن حجم قبلی و از دست رفته پستان ها : سینه های می توانند به علل مختلفی از جمله بارداری ، کاهش وزن و یا بالا رفتن سن چربی خود را از دست داده و شل و افتاده شوند.
  • برطرف کردن نامتقارن بودن سینه ها (اندازه یا شکل متفاوت) : این موضوع ، امری شایع و کاملا طبیعی می باشد. اما در صورتی که قبل از بلوغ آسیبی به بافت سینه ها رسیده باشد ، ممکن است بیشتر خود را نشان دهد.
  • بازسازی پستان ها بعد از ماستکتومی (تخلیه سینه) : در مواردی به علت بروز سرطان یا دیگر بیماری های جدی ، امکان دارد سینه های زنان طی جراحی تخلیه شود. در این صورت می توان با جراحی پروتز پستان به راحتی ویژگی های زنانه را به این دست از افراد بازگرداند.
  • تطبیق جنیست : افرادی که قصد دارند عمل تطبیق جنیست را انجام دهند ، می توانند با پروتز سینه یک قدم به هدف خود نزدیک تر شوند.
  • افزایش اعتماد به نفس : ایمپلنت های پستان باعث می شوند فرد حس بهتری به خود داشته و با اعتماد به نفس بیشتری در جوامع حاضر شود.

معروف ترین برندهای پروتز سینه :

  • برند Allergan NATRELLE®
  • برند Mentor
  • برند Allergan INSPIRA®

انواع تکنیک های برش در جراحی پروتز سینه

وقتی برای پروتز کردن سینه خود در تهران برنامه ریزی می کنید، نکات بسیاری را باید در آن لحاظ نمایید. موقعیت برش یکی از مهم ترین موضوعات مورد بحث است. جراح درباره نقاط قوت و ضعف مکان های مختلف ایجاد برش و اینکه کدام گزینه برایتان بهتر است با شما گفتگو می کند.

برش پری آلئولار - کلینیک کیمیا

برش پری آلئولار (peri-areolar) یا دور هاله ای تقریباً در اطراف هاله یا بخش قهوه ای رنگ دور سینه قرار می گیرد. این روش مورد ترجیح بسیاری از جراحان است چون می توان دقیق ترین موقعیت را برای ایمپلنت مقرر نمود. بعلاوه به ندرت اسکار بر جای مانده از آن، قابل رویت است چون به خوبی در بافت و رنگ مرز هاله پنهان می شود.

روش اینفرامامری (inframammary) یا ایجاد برش در خط تا خوردگی سینه روش رایج دیگری است که به دلیل امکان جایگذاری ایمپلنت در یک موقعیت دقیق، از عمومیت بالایی برخوردار است. در این روش پروتز سینه ، جای اسکار بیشتر دیده می شود که البته می توان به راحتی آن را با سوتین پوشش داد.

برش اینفرامامری - کلینیک کیمیا
برش ترانس آگزیلاری - کلینیک کیمیا

روش ترانس آگزیلاری (transaxillary) یا دستاورد ایجاد برش در زیر بغل روشی است که در آن پوست سینه به طور کامل دست نخورده باقی مانده و اسکار به طور کامل در زیر بغل پنهان می شود. البته، بسیاری از جراحان این روش را مورد استفاده قرار نمی دهند چون جایگذاری ایمپلنت در آن دشوار است.

با استفاده از تمامی روش های فوق الذکر می توان نتایج زیبایی را به دست آورد مشروط بر اینکه یک جراح خوب انتخاب کنید و اجرای فرایند را به دست او بسپارید.

پروتز سینه به روش اندوسکوپیک

بزرگ کردن سینه با استفاده از فناوری آندوسکوپ یکی از پروسیجرهایی است که می توانید برای بزرگ کردن سینه های خود برگزینید. در طول این فرایند، جراح پلاستیک از ابزاری به نام اندوسکوپ که مجهز به تکنولوژی نمایش تصویر ویژه بوده و جراح را قادر می سازد تا تصاویر ساختارهای داخلی بدن را از طریق برش های کوچک رویت کند، استفاده می نماید. به این ترتیب، جراح با سهولت و تنها با ایجاد چند برش کوچک، ایمپلنت را در دیواره قفسه سینه جایگذاری می کند. در این روش نیز از تکنیک های پایه پروسیجر پروتز سینه به روش جراحی استفاده می شود. مزیت این تکنیک این است که اسکارهای کمتری بر جای خواهد ماند.

چه سنی برای بزرگ کردن سینه ها مناسب است؟

امکان قرار گرفتن تحت جراحی بزرگ کردن سینه با روش پروتز در اواخر دهه چهارم یا اوایل دهه پنجم و پس از آن چیز عجیب یا دور از انتظاری نیست. هر زن در هر سنی می تواند برای بازیابی زیبایی هایی که به دلایل مختلف از قبیل بالا رفتن سن از دست رفته اند، اقدام کند. این جراحی معمولاً عزت نفس و حس رضایت از ظاهر را به دلیل تاثیرات جوانسازی خود در فرد بالا می برد، بنابراین هیچگاه به سن بعنوان یک فاکتور محدود کننده در بهره مند شدن از مزایای جراحی های زیبایی و دستیابی به حس لذت بخش زیبایی و جوانی نگاه نکنید. زیبا بودن، جذاب دیده شدن و لذت بردن از حس خوشایند بازیابی جوانی حق شماست. اگر به بیماری هایی دچار هستید که ریسک جراحی را در شما بالا می برد حتماً با پزشک درباره آن مشورت کنید.

پروتز سینه قبل یا بعد از بارداری؟

این تصمیم اساساً به شما و اینکه دوست دارید در چه نقطه سنی از مزایای این فرایند جراحی بهره مند شوید وابسته است. جراحی پروتز کردن سینه، اختلالی در توانایی بارداری یا شیردهی شما بوجود نمی آورد. بسیاری از بانوانی که قبلاً پروتز پستان انجام داده و پس از آن باردار و فرزند دار شده اند، همچنان توانسته اند نتایج به دست آمده از این پروسیجر زیبایی خود را حفظ کنند.

محل قرار دادن پروتز سینه

محل قرار گیری ایمپلنت یک فاکتور مهم است که در زمان پروتز پستان باید در نظر گرفته شود. بهترین موقعیت جایگذاری پروتز، به نتیجه مورد نظر و انتخاب بی خطر ترین روش برای اجرای فرایند وابسته است. این موقعیت های جایگذاری به شرح زیر می باشد:

روش ساب گلندولار (Subglandular)

در این مورد، ایمپلنت به طور کامل فقط در زیر بافت سینه قرار داده می شود. عضله ماژور پکتورالیس در طول جراحی دست نخورده باقی می ماند. این روش برای چندین دهه تنها روش موجود بوده است.

به طورکلی، درد مرتبط با این نوع جایگذاری که اغلب در روزهای اول بعد از عمل تجربه می شود، کمتر است. علت کم درد بودن این روش پروتز سینه ، دست نخورده ماندن عضله در حین جراحی می باشد.

مزیت دیگر این روش این است که نتیجه طبیعی تری در آن به دست می آید. البته این موضوع بسیار جای بحث دارد چراکه نتیجه به دست امده تا حد زیادی به مهارت جراح وابسته است.

مدل های پروتز سینه

روش ساب پکتورال (subpectoral)

در این روش ایمپلنت به طور کامل در زیر بافت سینه و عضله قرار داده می شود. این روش معمولاً تنها برای بازسازی سینه در بیمارانی که بافت طبیعی سینه خود را از دست داده اند مورد استفاده قرار می گیرد. این پروسیجر بسیار پیچیده بوده و یک دستاورد چند مرحله ای محسوب می شود که در آن، نخست یک اکسپندر برای ایجاد فضایی برای جایگذاری استفاده شده و پس از یک دوره چند ماهه، در جراحی پروتز سینه ، ایمپلنت در محل خود قرار داده می شود.

روش دوال پلن (Dual plane)

وقتی بیشتر جراحان پلاستیک درباره روش های جایگذاری ساب پکتورال یا ساب مسکولار برای جراحی پلاستیک زیبایی حرف می زنند به موضوع پوشش نسبی به جای پوشش کامل ایمپلنت توسط عضله اشاره می کنند. این روش دوال پلن نام دارد که اساساً در آن میزان قرار گرفتن ایمپلنت در زیر بافت سینه و عضله در دامنه متنوعی قرار داشته و ناحیه خاصی از عضلات برای هماهنگ شدن با ایمپلنت، تقسیم بندی شده و تغییر داده می شوند. در این روش معمولاً یک سوم فوقانی ایمپلنت توسط عضله پوشانده می شود. با توجه به اینکه در این روش، ایمپلنت تحت پشتیبانی عضله قرار می گیرد، از شل شدن بافت و افتادگی بخش تحتانی سینه جلوگیری به عمل می آید. بعلاوه، به دلیل فرم شیب دار خود، شکل طبیعی تری را در بیمارانی که دارای بافت سینه کافی هستند ایجاد می کند. همچنین با توجه به اینکه ایمپلنت توسط عضله و بافت سینه پوشش داده می شود، خطر دیده شدن لبه های ایمپلنت کمتر خواهد بود.

هزینه پروتز سینه در تهران چقدر است؟

این سوال معمولاً دغدغه اکثر زیباجویان است. هزینه پروتز پستان در شهر تهران بر حسب کلینیکی که برای جراحی انتخاب کرده اید متفاوت است. البته، این تنها فاکتور تاثیر گذار در قیمت این فرایند جراحی نیست. سایر عواملی که هزینه این روند زیبایی را تحت تاثیر قرار می دهند شامل هزینه های بیهوشی، دستمزد جراح، هزینه گن های تهیه شده جهت استفاده بعد از جراحی و همچنین ایمپلنت های انتخاب شده می باشد. در صورتی که بودجه شما محدود باشد، بسیاری از کلینیک ها، گزینه های پرداخت ویژه ای را به بیمار ارائه می دهند.

پروتزهای سینه چقدر ماندگاری دارند؟

به صورت معمول ، ایمپلنت های جدید تا ده سال را ماندگاری دارند ، اما به احتمال زیاد هر کس تجربه متفاوتی خواهد داشت. در نظر داشته باشید میان بالا رفتن سن پروتز و احتمال پارگی آن رابطه مستقیم وجود دارد.

از نشانه های این عارضه می توان به تغییر در شکل یا اندازه پروتز سینه ، سفتی یا تورم آن اشاره کرد. البته توجه داشته باشید که گاهی پاره شدن ایمپلنت پستان با هیچ نشانه ای همراه نیست.

سوالات پرتکرار در مورد جراحی پروتز سینه

1. چه کسانی می‌توانند پروتز سینه انجام دهند؟

  •  خانم‌هایی که از سایز سینه خود ناراضی هستند.
  • خانم‌هایی که به دلیل (برداشتن سینه) بافت سینه خود را از دست داده‌اند.
  • خانم‌هایی که سینه‌های نامتقارن دارند.

2. پروتز سینه چه مزایایی دارد؟

  •  افزایش سایز سینه
  • ایجاد تقارن در سینه‌ها
  • افزایش اعتماد به نفس

3. انواع پروتز پستان کدامند؟

  • پروتزهای سیلیکونی
  • پروتزهای آب نمکی

4. کدام نوع پروتز سینه بهتر است؟

انتخاب نوع پروتز به عوامل مختلفی مانند سایز و فرم سینه، سلامتی و انتظارات بیمار بستگی دارد.

5. عمل پروتز سینه چقدر طول می‌کشد؟

معمولاً بین 1 تا 3 ساعت طول می‌کشد.

6. دوره نقاهت عمل پروتز سینه چقدر است؟

معمولاً بین 1 تا 2 هفته طول می‌کشد.

7. بعد از عمل پروتز سینه چه مراقبت‌هایی لازم است؟

• پوشیدن گن مخصوص

• عدم انجام فعالیت‌های سنگین
• مصرف داروهای تجویز شده توسط پزشک

8. آیا پروتز سینه قابل لمس است؟

بله، پروتز سینه قابل لمس است، اما با انتخاب سایز مناسب و قرارگیری صحیح پروتز، لمس آن خیلی واضح نخواهد بود.

9. آیا پروتز سینه به شیردهی آسیب می‌رساند؟

خیر، پروتز سینه به روند شیردهی آسیب نمی‌رساند.

10. آیا پروتز سینه خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می‌دهد؟

تا کنون هیچ مطالعه‌ای نشان نداده است که پروتز سینه خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می‌دهد.

11. چه زمانی باید پروتز سینه را تعویض کرد؟

پس از 10 تا 15 سال در صورت وجود مشکل و صلاحدید جراح ، پروتز تعویض می شود.

12. هزینه عمل پروتز سینه چقدر است؟

هزینه عمل پروتز سینه به عوامل مختلفی مانند نوع پروتز، دستمزد جراح و محل انجام عمل بستگی دارد.

13. آیا عمل پروتز سینه تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد؟

معمولا این پروسه با هدف زیبایی به انجام می رسد؛ از این بابت تحت پوشش بیمه قرار نمیگیرد.

جستجو کنید

بروزترین نوشته ها

اشتراک گذاری

کلینیک کیمیا

کلینیک کیمیا با تجربه بیشتر از 7000 عمل زیبایی صورت و بدن و استفاده از به روزترین تجهیزات دنیا گزینه های متنوعی را در اختیار مراجعین خود قرار داده است. جراحان حاذق و با تجربه ای در کیمیا کلینیک مشغول به کار هستند و با به کار گرفتن تکنیک های نوین متقاضیان گرامی را در کوتاه ترین زمان ممکن به هدف خود؛ یعنی زیبا شدن می رسانند.

نظرات

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
3 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
نوژان
نوژان
2 ماه قبل

سلام من بعد از پروتز سینه واریس عنکبوتی گرفتم این شکلی که اطراف هاله، رگ های عنکبوتی سرخ رنگی مثل جای چنگ رو سینه م وجود داره. اینا خود به خود برطرف می شن یا میشه کاری انجام بدم؟

سمیه
سمیه
12 روز قبل

سلام مارک پروتزهای شما چیه؟

کلینیک کیمیا
مدیر
11 روز قبل
پاسخ به  سمیه

منتور امریکایی

3
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x